365 digitale dage

OM MEDIERÅDET. 16.145 børn har deltaget i workshops om det gode online-liv og kampagnefilm er blevet set 93.943 gange. Ny rapport givet overblik over Sikker Internet Center Danmarks mange aktiviteter og indsatser i 2016-2017.

Vi undres gang på gang, når vi ser alt det ungerne laver, som har et digitalt islæt. Hver dag byder på nye muligheder, og der sættes strøm på alt, hvad vi overhovedet kan komme i tanke om. Det behøver slet ikke at være dårligt, men vi skylder alligevel os selv og vores børn at følge med. At være deltagende, støttende og guidende, når det kommer til deres adfærd online.

Sikker Internet Center Danmark, der består af Red Barnet, Center for Digital Pædagogik samt Medierådet for Børn og Unge sætter i fællesskab fokus på hele den digitale ramme, som børn og unge navigerer i.

Download pdf

Med denne rapport fremhæver vi de indsatser, kampagner, undersøgelser og andre udgivelser omkring børn og unges digitale trivsel og adfærd, som centret har været en del af i perioden den 1. juli 2016 til den 31. december 2017.

Læs rapporten her