Bliv klogere på digital dannelse med ny vidensamling

VIDEN. Nu kan du dykke ned i viden om børn og unges digitale liv og dannelse. Medierådets nye vidensamling giver adgang til spændende undersøgelser og rapporter om digital dannelse.

I dag lancerer Medierådet for Børn og Unge en vidensamling til alle, der vil vide mere om digital dannelse.

Vidensamlingen er til fagpersoner, forældre, studerende, journalister – og alle andre, der har interesse i eller søger viden om børn og unges digitale liv. Hensigten er at kunne tilbyde en indgang til det brede videnskabelige felt, som digital dannelse spænder over.

I samlingen kan du både få bred viden om digital dannelse, og du kan dykke ned i konkrete temaer, der optager dig. Du kan finde undersøgelser og rapporter, der beskæftiger sig med emner som sociale medier, gaming, trivsel, fællesskaber, ansvar, hverdagsliv, forældrerollen, køn, vaner, daginstitutionen, skolen og meget andet – alt sammen fra et digitalt perspektiv. 

Vidensamlingen består af udvalgte rapporter, undersøgelser og artikler, både danske og internationale, som har relevans for Medierådets arbejdsområder. Samlingen er frit tilgængelig på vores hjemmeside, og den opdateres løbende. 

Vidensamlingen er en del af Medierådets opmærksomheds- og videnskabende arbejde.


Kontakt: Sarah Sofie Thiele, konsulent, saraht@dfi.dk