Deltag i Gamingugen!

SPIL. 7.-13. november kan du komme til gaming-aktiviteter rundt omkring i landet.

Medierådet inviterer igen i år til Gamingugen som national koordinator. Digitale spil er populært hos børn og unge og giver mulighed for samvær, leg og kreativ udfoldelse. 

Biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger, skoler m.fl. afholder lokale spilaktiviteter i Gamingugen, der løber af stablen fra 7.-13. november. For forældre, lærere og andre voksne kan samværet give god anledning til en snak om børns digitale liv. 

Lav dit eget spil, prøv virtual reality og meget mere

For eksempel inviterer Coding Pirates til såkaldt ”Game Jam” i Århus, Ålborg og Lyngby, hvor børn og unge deltager i en konkurrence om at skabe deres eget computerspil på 24 timer. 

Hos Gladsaxe Bibliotek giver de smagsprøver på både nye og gamle spil, ligesom man kan prøve forskellige spil i virtual reality. Organisationen Ungdomsringen inviterer alle ungdomsklubber til at holde spilkonkurrencer. I anledning af Gamingugen har de offentliggjort guides, som hjælper de lokale klubber med at arrangere konkurrencerne

På Gamingugens side er der information til dig, der gerne vil deltage i en lokal aktivitet.


Arbejder du på et bibliotek, kulturhus, esportsforening eller lignende og har du spørgsmål eller idéer til Gamingugen? Har I planlagt en aktivitet, som mangler i programmet?

Så kan du kontakte Anna Holm Pingel fra Medierådet på annahp@dfi.dk.