Gamingugen 2022

SPIL. I år afholdes Gamingugen 7.-13. november med aktiviteter for børn, unge og voksne. Hvis din organisation vil afholde gaming-aktiviterer, kan du deltage i et webinar og få inspiration til jeres program.

Gamingugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet positive gaming-oplevelser. Arbejder du for en organisation, som er interesseret i at lave aktiviteter, inviteres du til webinar, hvor du kan få inspiration til jeres program og høre om de nyeste tendenser i gaming.

Hvad er Gamingugen?

Institutioner og foreninger som biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger, skoler og andre interessenter i hele Danmark inviteres hvert år til at afholde aktiviteter med fokus på gaming. Det kan fx være engagerende workshops, sjove konkurrencer, inspirerende oplæg eller bare hyggeligt samvær omkring digitale spil. I år kan man være med 7.-13. november.

På Gamingugens side kan man finde information til organisationer, som er interesseret i at arrangere aktiviteter, og til dig, der gerne vil deltage i et lokalt arrangement. På siden for organisationer, som vil arrangere aktiviteter, kan du tilmelde din organisation til Gamingugen og tilmelde dig nyhedsbrevet.

Kom til inspirationswebinar

Medierådet inviterer til inspirationswebinar for organisationer, som er interesserede i at tilrettelægge og afholde aktiviteter til Gamingugen 2022. Det er gratis at deltage. Webinaret afholdes torsdag den 16. juni kl. 14-14.45.

Program for inspirationswebinaret:

  • Medierådet præsenterer de nyeste tendenser inden for gaming.
  • Udvalgte organisationer fortæller om deres succesfulde events fra sidste år.
  • Mulighed for at stille spørgsmål og erfaringsudveksling.

Webinaret optages ikke, og det vil derfor ikke være muligt at se det efter det har været afholdt.


Har du spørgsmål eller idéer til Gamingugen? Så kan du kontakte Anna Holm Pingel fra Medierådet på annahp@dfi.dk.