Kom til Gamingugen!

SPIL. 8.-14. november kan du komme til sjove arrangementer med gaming rundt omkring i landet.

Kom til Gamingugen 8.-14. november og få nye oplevelser med spil. Ugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet positive gaming-oplevelser. Digitale spil kan nemlig give mulighed for samvær, leg og kreativ udfoldelse.

Hvad sker der i Gamingugen?

Du kan deltage i lærerige workshops, medrivende konkurrencer, inspirerende oplæg eller bare hyggeligt samvær omkring spil. Hillerød Bibliotek inviterer fx til at træde ind i en virtuel verden med virtual reality eller lege fysisk ’Among Us’ på deres børnebibliotek. På Aabenraa Bibliotek kan man dyste om at få den højeste high-score på forskellige retro-konsoller eller kode robotter. Det er de deltagende biblioteker, kulturhuse mm., der selv udvikler de aktiviteter, som de tilbyder i Gamingugen.

På Gamingugens side er der information til dig, der gerne vil deltage i en lokal aktivitet. Programmet opdateres løbende, så følg med og se, om der er spændende aktiviteter nær dig.


Arbejder du på et bibliotek, kulturhus, esportsforening eller andet og har du spørgsmål eller idéer til Gamingugen? Så kan du kontakte Anna Holm Pingel fra Medierådet på annahp@dfi.dk.