Ny plakat og video til Gamingugen!

SPIL. Gamingugen 2023 nærmer sig! Nu kan organisationer promovere deres Gaminguge-aktiviteter med den nye plakat og video.

Gamingugen 2023 finder sted fra den 6. til den 12. november, og det er den perfekte lejlighed til at afholde b.la. workshops, foredrag, konkurrencer og andre sjove aktiviteter, som I selv kan arrangere. Uanset om det er rettet mod børn, unge, voksne eller familier, er der plads til alle. Skab en enkelt begivenhed eller sammensæt et omfattende program – valget er jeres!

Inspiration til organisationer og biblioteker

De første biblioteker har allerede tilmeldt sig til Gamingugen. Frederikshavn Bibliotek afholdes b.la. brætspilsaften og børn kan i gamingugen få hjælp til at bygge en helt ny by, når biblioteket åbner op for deres Minecraft event. Haslev Bibliotek inviterer til FIFA-turnering og Mario Kart Live, hvor man kan være med til at bygge racerbaner til Mario og Luigi.

Gør jer klar til en fantastisk Gaminguge 2023, og hjælp os med at sprede budskabet ved at bruge vores nye plakat og video til at markedsføre jeres arrangementer. Årets plakat er designet af Thomas Iburg.


Medierådet fungerer som koordinator for Gamingugen, hvor biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger m.fl. arrangerer aktiviteter med gaming i centrum.
Har du spørgsmål til Gamingugen kan du kontakte Anna Holm Pingel fra Medierådets sekretariat på annahp@slks.d
k.