Populær guide udkommer på engelsk

ENGELSK GUIDE. ’There are many things parents don’t understand ...’ er den engelske titel for Medierådets mest læste forældreguide. Guiden kan læses online og indeholder viden, vejledning og inspiration til forældre til de 7-12-årige.

Medierådet udgiver en engelsk version af vores mest efterspurgte forældreguide. Guiden er et tilbud til herboende familier, der ikke har dansk som førstesprog, og som gerne vil vide mere om, hvordan de skal tackle deres barns online liv.  Guiden behandler emner som:

  • Konflikter og mobning
  • Tidsforbrug og alder på sociale medier og spil
  • Digitale fodspor og privatliv
  • Forældre som rollemodeller
  • Influencers og skjult reklame

Den danske version af guiden har især lærere, SSP’er og bibliotekarer haft glæde af at dele med forældre. Den er indtil nu udsendt i over 120.000 eksemplarer og dertil kommer 57.000 digitale læsninger. ’There are many things parents don’t understand ... ’ kan læses og deles online.

Find andre materialer fra Medierådet, som er oversat til engelsk her.


Guiden er udgivet af Medierådet, Red Barnet og Center for Digital Pædagogik i samarbejde med Legebranchen LEG, LEGO Koncern, Microsoft, Momio, MovieStarPlanet, Stofa/SE, Nuuday, Teleindustrien, Telenor, Teleselskabet 3 og Telia med støttet af Den Europæiske Unions Connecting Europe-facilitet.