Prøv virtual reality til Kulturnatten

EVENT. Få en vild VR-oplevelse, når Medierådet byder indenfor til alternativ gaming for børn og voksne i København 14. oktober.

Kom forbi Medierådet under årets 'Kulturnatten' og prøv et par briller, der giver helt nyt perspektiv. Her får du nemlig muligheden for at træde ind i den ”virtuelle verden” og fægte dig i gennem beats i en neonfarvet virkelighed, når vi stiller op med virtuel reality-spillet ’Beat Saber’.

For de yngre børn eller roligere sjæle vil man også kunne opleve en eventyrlig rumrejse med briller på næsen, når man suges ind i filmen 'Space Safari'.

Aktiviteterne er en oplagt mulighed for at få en fælles digital oplevelse. Måske det kan åbne for andre snakke om gaming, sociale medier eller andet digitalt i dit barns liv? I kan tage afsæt i Medierådets gratis forældreguides. De uddeles også til Kulturnatten – lige til at tage med hjem. Med en god fælles oplevelse og lidt læsning på lommen, håber vi i Medierådet at inspirere til samvær og samtale om børnenes digitale liv.  

Hvor og hvornår?

Kulturnatten foregår i København fredag den 14. oktober.

Du kan besøge Medierådet i Cinemateket på Gothersgade 55, 1123 København K i tidsrummet 18-22. I Cinemateket bydes der igen i år på aktiviteter og oplevelser til børn, unge og voksne. Sidste år var vi husets mest besøgte station.

Vi glæder os til at byde jer indenfor!