Skal Gamingugen 2023 også være i dit lokalområde?

SPIL. I år afholdes Gamingugen 6.-12. november, og tilmeldingen er nu åben for biblioteker og andre organisationer, som vil afholde lokale gamingaktiviteter.

Gamingugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet positive gaming-oplevelser. Arbejder du for en organisation, som er interesseret i at lave aktiviteter, kan du nu tilmelde dig.

Institutioner og foreninger som biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger og andre i  inviteres igen i år til at afholde aktiviteter med fokus på gaming. Det kan fx være engagerende workshops, sjove konkurrencer, inspirerende oplæg eller bare hyggeligt samvær omkring digitale spil. I år kan man være med 6.-12. november.

Tilmelding til Gamingugen 2023

For at tilmelde din organisation til Gamingugen 2023, skal du sende en mail til Medierådets sekretariat på medieraadsinfo@slks.dk.
I mailen skal følgende information være med:

  • Navn på organisation og kontaktinfo på den ansvarlige
  • Kort beskrivelse af aktiviteten
  • Tidspunkt og sted for aktiviteten
  • Link til organisationens hjemmeside eller den konkrete aktivitet.

Når man tilmelder sig, giver man automatisk samtykke til, at Medierådet må oplyse om aktiviteten i programmet for Gamingugen.

Der er åbent for tilmelding indtil ugen op til Gamingugen.

 På Gamingugens side kan man finde information til organisationer, som er interesseret i at arrangere aktiviteter, og til dig, der gerne vil deltage i et lokalt arrangement. På siden for organisationer, som vil arrangere aktiviteter, kan du finde inspirationskataloger med gode ideer og tilmelde dig nyhedsbrevet.
 Har du spørgsmål eller idéer til Gamingugen kan du kontakte Anna Holm Pingel fra Medierådets sekretariat på annahp@slks.dk.