Spil-uge på bibliotekerne: Skal du med?

SPIL. Fra den 4. - 10. november hjælper Nordic Game Week biblioteker landet over med at arrangere en lang række forskellige spil-events. Hold øje med, om dit lokale bibliotek deltager.

I 2019 fejrer Medierådet for Børn og Unge og Center for Digital Pædagogik Nordic Game Week! Det sker på en lang række biblioteker i uge 45, hvor hele Norden leger og spiller sammen på så mange måder som muligt.

Kun fantasien sætter grænser, når børn, unge og voksne sætter det gode spil på danmarkskortet. Det kan være ved at vise, om du er hurtigere på aftrækkeren i Fortnite end dine venner, eller hvor højt et LEGO-tårn, du og din familie kan bygge.

Der er nemlig masser af sjove muligheder rundt omkring på de danske biblioteker. For eksempel kan man på Svendborg Bibliotek prøve at leve sig helt ind i forskellige spil-verdener ved at spille med VR-briller. Eller man kan tage forbi Aabenraa Bibliotek og give sig i kast med at programmere en robot.

Så hold øje med dit lokale bibliotek for at se, om de har noget på programmet.

En stor uge for bibliotekerne

Bibliotekerne fik invitationen til Nordic Game Week i juli, og tilmeldingen for at deltage i Nordic Game Week 2019 er i fuld gang.

Vi håber at se nye såvel som tidligere biblioteker deltage i årets sjoveste spil-festival, så flest mulige børn, unge og voksne kan få spillet til den helt store guldmedalje!

Arbejder du på et bibliotek og har du spørgsmål eller idéer til Nordic Game Week? Så kan du kontakte Christian Mogensen, christian@cfdp.dk // 4243 4069

Årets plakat for Nordic Game Week