Vind en #SaferInternet4EU Award - Ny deadline

SIKKERHED. #SaferInternet4EU sætter fokus på at fremme online sikkerhed, digital dannelse og cyberhygiejne og vil gøre børn, unge, forældre og lærere opmærksomme på både digitale muligheder og udfordringer. De bedste materialer og initiativer på området kan vinde priser.

Kampagnen #SaferInternet4EU markerer 20 års-jubilæet for EU-programmers støtte til arbejdet med at skabe gode forhold for børn og unge, når de bruger internettet, spiller spil og leger med digitale teknologer.

I årenes løb har en lang række organisationer, lærere, unge og andre interessenter udviklet informations- og undervisningsmaterialer, online-services og andre initiativer for at skabe bevidsthed om og give handlemuligheder for de yngste brugere, deres forældre, lærere og pædagoger i forhold til sikkerhed, rettigheder og potentialer som digital medborger. Nu kan de kreative udviklere blive prisvindere.

 

Som led i kampagnen afvikles en konkurrence, hvor organisationer, lærere og unge kan indstille deres bedste informations- og undervisningsmateriale, online-løsning eller kampagne mv. skabt og lanceret inden for de seneste to år (fra den 1. marts 2016).
 

Ny deadline for indlevering af materiale til konkurrencen er fredag den 25. maj 2018.

Vinderne afsløres på Safer Internet Forum i Bruxelles tirsdag den 20. november 2018.  


Læs mere om kategorierne og reglerne for konkurrencen, og se hvordan din organisation, dit lærerteam, dine elever mv. kan deltage på betterinternetforkids.eu