Aktiviteter til gamingugen

Foto: JackF / iStock
Denne side er for dig, der arbejder i en organisation eller forening, hvor I ønsker i at fejre Gamingugen ved at afholde aktiviteter. Siden vil løbende blive opdateret. I 2024 afholdes Gamingugen 4.-10. november.

Hvad sker der i Gamingugen?

I Gamingugen afholder institutioner og foreninger landet over workshops, foredrag, konkurrencer og andre typer aktiviteter, som de selv har arrangeret. Det kan både være aktiviteter til børn, unge, voksne eller familier. Man kan afholde en enkelt aktivitet eller lave et større program for Gamingugen – det er helt op til den enkelte arrangør. Gamingugen 2024 afholdes i november.

Når en organisation tilmelder sig Gamingugen, vil det fremgå i en programoversigt her på Medierådets hjemmeside. Oversigten og udvalgte aktiviteter vil også indgå i den PR, som Medierådet laver for Gamingugen.

Tilmelding til Gamingugen 2024

Tilmeldlingen til Gamingugen 2024 åbner i foråret 2024. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til Medierådets sekretariat på medieraadsinfo@slks.dk.

Hold dig opdateret

Meld dig til Gamingugens nyhedsbrev for at holde dig opdateret. Her vil det blive meldt ud, når der åbnes for tilmelding til Gamingugen 2024 og når der udkommer PR-materialer, inspirationsmaterialer mv.

Alle typer organisationer er velkomne, og man kan planlægge og tilrettelægge ugen, som man har lyst til. Lokale organisationer, fx biblioteket og esportsforeningen, kan også gå sammen om at afholde aktiviteter, en fritidsklub kan at sætte en turnering op eller en skole kan planlægge en temauge om gaming for at markere Gamingugen.


Kommentarer eller ønsker om sparring kan rettes til:

Anna Holm Pingel, projektmedarbejder, annahp@slks.dk

Hvem kan være med?

Alle typer organisationer som har en interesse for gaming inviteres til at fejre Gamingugen fx biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger, skoler og fritidsklubber.

Hent plakater, video og logoer fra 2023

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende informationer, inspiration og materialer til, når du skal afholde Gamingugen.