Gamingugen

Gamingugen sætter fokus på gaming, leg, samvær og kreativitet. Kom til spændende, sjove eller lærerige aktiviteter i november 2022.

Størstedelen af danske børn og unge gamer, og det gør de, fordi det både er underholdende, lærerigt og socialt samvær. Gamingugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet positive gaming-oplevelser.

Det kan fx være lærerige workshops, medrivende konkurrencer, inspirerende oplæg eller bare hyggeligt samvær omkring digitale spil.

Institutioner og foreninger som biblioteker, kulturhuse, esportsforeninger, skoler og andre interessenter i hele Danmark inviteres hvert år til at afholde aktiviteter med fokus på gaming.

Her på siden findes der både information til dig, der arbejder i en kulturorganisation og som er interesseret i at arrangere aktiviteter i Gamingugen, og til dig, der gerne vil deltage i et lokalt arrangement.

I 2022 finder Gamingugen sted 7.-13. november.

Fakta

Gamingugen har som mål at styrke en positiv spilkultur i Danmark. Kulturinstitutioner og -foreninger landet over inviteres til at deltage og arrangere gamingaktiviteter. Gamingugen afløser Nordic Game Week.