Stillingsopslag: Researcher til Medierådet og Det Danske Filminstitut

Kan du forstå børn og unges brug af film og digitale medier? Så er det dig vi søger til stillingen som researcher til børn- og ungeområdet. Du skal bl.a. indsamle og formidle viden om børn og unges film- og medievaner samt anvendelse af film og medier i undervisningen.

Du interesserer dig for nye tendenser i børn og unges film- og mediebrug, når det gælder deres måde at opleve, forstå og selv skabe film og medier på. Du er nysgerrig på, hvad de laver, og hvordan de har det med sig selv og hinanden både i fritidslivet og i skolen/institutionen. Du følger forskningen inden for fagområdet og kan selv bidrage til at rammesætte, supervisere og gennemføre nye undersøgelser. Du er god til at formidle og har lyst til at løfte det samlede vidensniveau omkring den film- og mediepædagogiske indsats. Den viden skal bruges til at styrke rådgivningen om digital dannelse, nye initiativer på film- og medieområdet og til inspiration for udviklingen af nyt film- og medieindhold.

Du kommer til at arbejde inden for et meget bredt felt og skal samtidig styrke videndelingen på tværs af Filminstituttets samlede børn og unge indsats.

Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2018.

Ansøgningsfristen er mandag den 5. september 2016 kl. 12.00.

Læs mere om arbejdsopgaver, krav til kvalifikationer og løn og ansættelsesforhold i det fulde stillingsopslag.