Uddannelsesforum 2010

Uddannelsesforum 2010 formidler de nyeste erfaringer og ideer inden for læring, it og medier og byder på en udstilling fyldt med inspirationer og muligheder til uddannelses-verdenen.

Er du leder, underviser, it-vejleder, skolebibliotekar, konsulent eller tekniker, kan du hente inspiration og ny viden til de udfordringer du arbejder med på Uddannelsesforum 2010. Hvert år mødes op imod 2.000 professionelle fra hele uddannelsesverdenen, kommuner, politiske institutioner, interesseorganisationer og private virksomheder, for at sætte fokus på emner som digital hverdag i skolen, mobil læring, it i undervisningen og meget mere.

Det overordnede formål med Uddannelsesforum er at hjælpe uddannelsesinstitutionerne til - med optimal udnyttelse af ny teknologi - at udvikle kvaliteten og effektiviteten i undervisning, administration, ledelse og organisation. Med andre ord gives der et indblik i alt det, der udvikler dig og din arbejdsplads – med it som fællesnævner.

Konferencen byder blandt andet på 40-50 oplæg fra både ind- og udland, samt en udstilling, hvor mere end 80 virksomheder og organisationer er repræsenteret. Her kan du blandt andet finde Medierådet for Børn og Unge der står ved på UNIC’s stand for at tale om webetik fra kl. 11-12 tirsdag d. 9. november og kl. 13-14 onsdag d. 10. november.

Udannelsesforum foregår den 9. -10. november i Bella Centeret. Læs mere om konferencen på emu.dk.