3 kvinder

Jafar Panahi, Iran, 2019

100 min.SpillefilmU/Spillefilm

Vurdering Tilladt for børn over 11 år
Begrundelse Filmen veksler mellem en rolig, knugende og desperat stemning. Der er flere ubehagelige scener, hvor en person forsøger at begå selvmord, og hvor personer råber og skriger og udviser en truende og voldelig adfærd. I filmens indledende scene optager en desperat og fortvivlet ung pige sit selvmordsforsøg. I en anden scene bliver hun slået og skældt ud af en person. I flere scener råber og skriger en person og kommer med dødstrusler.
Da filmen også indeholder lange, rolige passager og positive forløsninger, da det dramatiske og ubehagelige indhold ikke er udpenslet og da ingen kommer alvorligt til skade, vurderes den kun at kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn under 11 år.
Dansk titel 3 kvinder
Original titel Se rokh
Instruktør Jafar Panahi
Produktionsland Iran
Produktionsselskaber Jafar Panahi Film Productions
Dansk distribution Camera Film
Vurderingsdato 22.01.2019
Dansk biografpremiere 14.03.2019
Synopsis Filmens hovedperson, Behnaz Jafari, er en af Irans mest populære skuespillere. En dag modtager hun en alarmerende besked på sin mobil. Det er en optagelse med en pige, der ser ud til at tage sit eget liv, da hendes familie ikke tillader hende at forfølge sin drøm om at blive skuespiller. Behnaz Jafari kontakter sin ven (og instruktør) Jafar Panahi, og sammen drager de ud for at finde den desperate pige, som skulle bo i en landsby op til den tyrkiske grænse.