Villy & Monsterplaneten

Eric Tosti, Frankrig, 2019

2 min.Trailer

Vurdering Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Begrundelse Traileren, der foregår i et animeret univers, har en stemning, der skifter mellem humor og mild dramatik. I en hektisk klippet passage ses et barn flygte fra en rumstation, der rammes af en meteor. Traileren indeholder desuden klip med store og truende væsner. Da traileren foregår i et urealistisk animeret univers og da ingen ses komme til skade, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.
Dansk titel Villy & Monsterplaneten
Original titel Terra Willy: Planète inconnue
Instruktør Eric Tosti
Produktionsland Frankrig
Produktionsselskaber TAT Productions
Dansk distribution Angel Scandinavia
Vurderingsdato 10.04.2019
Dansk biografpremiere 16.05.2019
Synopsis Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib. Hans redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet. Heldigvis er Villy ikke helt alene! Med sig har han Buck - en overlevelsesrobot - og sammen må de holde stand indtil redningsfartøjet kommer og henter dem.

Villy er heldigvis en nysgerrig dreng man ikke sådan slår ud, og går straks i gang med at undersøge planeten - til stor frustration for Buck, der er sat i verden for at holde Villy ude af problemer.

Villy og Buck møder også rumvæsenet Flash, og sammen udforsker de den farverige planet, dens fauna, dens flora ... men også dens farer.