Kim Possible: Filmen

Adam B. Stein, Zach Lipovsky, USA

86 min.

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har en gennemgående actionpræget stemning med en lettere humoristisk undertone. Den indeholder en række dramatiske actionscener med eksplosioner, kampe med laservåben, en tilfangetagelse og en bortførelse.
Filmen foregår imidlertid i et uvirkeligt superhelte-univers med tydelige helte og skurke. Hovedkarakteren har superkræfter og hjælpere, og ingen af de gode personer kommer til skade. Endvidere har filmen en positiv og opbyggelig forløsning. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Dansk titel Kim Possible: Filmen
Original titel Disney Kim Possible
Instruktør Adam B. Stein, Zach Lipovsky
Produktionsland USA
Produktionsselskab Disney Channel
Dansk distribution Walt Disney Company Nordic (dvd)
Vurderingsdato 24.04.2019
Synopsis Teenage-superhelt Kim Possible starter sammen med sin bedste ven Ron Stoppable på high school. Samtidig redder de verden fra onde skurke. Kim og Ron har altid været et skridt foran deres onde modstandere, men at finde ud af high schools sociale koder er langt mere krævende end en superhelt er forberedt på. Og når Drakken og Shego ligger på lur, må Kim stole på sin familie og Team Possible - Ron, det tekniske geni Wade, den nye veninde Athena og den hårløse jordrotte Rufus.