Edmond

Alexis Michalik, Frankrig

2 min.Trailer

Vurdering Tilladt for alle
Begrundelse Traileren har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte klip med en faldulykke og teaterskyderi, men da klippene indgår i en let og munter sammenhæng, vurderes traileren til ikke at virke skræmmende på børn.
Dansk titel Edmond
Original titel Edmond
Instruktør Alexis Michalik
Produktionsland Frankrig
Produktionsselskaber Gaumont
Dansk distribution Another World Entertainment
Vurderingsdato 30.05.2019
Synopsis SYNOPSIS:
EDMOND fortæller historien bag beretningen om den langnæsede Cyrano de Bergerac - Frankrigs største teaterstykke nogensinde, skrevet af Edmond Rostand.
Året er 1897 i Paris. Edmond Rostand, der er manuskriptforfatter uden den store succes, er ramt af en massiv skriveblokering. Inspirationen er væk og Edmond ved ikke sine levende råd. Derfor er panikken også total, da han kontaktes af den store Constant Coquelin, der insisterer på at indtage hovedrollen i Edmonds næste stykke. Constant er ikke en herre, som man siger nej til og det gør man heller ikke til hans krav om en premieredato… om tre uger!
Edmond har ikke skrevet et ord og har ingen anelse om, hvad stykket skal handle om. Det eneste, han har, er en titel: Cyrano de Bergerac!
Filmens instruktør, Alexis Michalik stod også bag instruktionen af det succesrige teaterstykke, som EDMOND er baseret på – Et stykke, som vandt hele fem Molière Awards (den franske teaterverdens modsvar til en Oscar) tidligere på året.