Scary Stories to tell in the dark - teaser trailer

André Øvredal, USA, 2019

2 min.Trailer

Aldersgrænse Tilladt for børn over 15 år
Vurdering Traileren har en gennemgående ildevarslende gyserstemning. Den indeholder klip med uhyggelige og truende monstre og klip med unge mennesker, der græder og er angste. Den benytter mange gyservirkemidler og chokeffekter og vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Dansk titel Scary Stories to tell in the dark - teaser trailer
Original titel Scary Stories to tell in the dark - teaser trailer
Instruktør André Øvredal
Produktionsland USA
Produktionsselskab CBS Films
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Vurderingsdato 27.06.2019
Dansk biografpremiere 08.08.2019
Synopsis Året er 1968 og forandringens vinde blæser i USA, men i lillebyen, Mill Valley, synes alt at være, som det plejer på overfladen. Byens mørke hemmelighed er familien Bellows forladte hus, hvor den plagede og gådefulde pige, Sarah, for mange år siden skrev uhyggelige historier om frygtelige menneskeskæbner. På Halloween-aften bryder en flok teenagere ind i det skræmmende hus og finder Sarah Bellows bog. De opdager, at deres egne navne står i bogen og at den, som nævnes der, vil gå en grusom død i møde…
Scary Stories to tell in the Dark er skabt af den prisvindende instruktør og producer, Guillermo del Toro, som gav os Oscarvinderen The Shape of Water, Pans labyrint og Hellboy-filmene. Filmen er instrueret af André Øvredal og er baseret på en én af USA’s mest berømte og uhyggelige bøger skrevet af Alvin Schwartz og med Stephen Gammells legendariske tegninger.