Greys Anatomy Season 15

Shonda Rhimes, USA

1028 min.

Aldersgrænse Tilladt for børn fra 11 år
Vurdering Serien foregår i et hospitalsunivers og veksler mellem dramatiske, humoristiske og relationelle handlingstråde. Den indeholder adskillige dramatiske optrin, hvor hårdt tilskadekomne og alvorligt syge personer skal opereres og behandles. Flere af disse scener er blodige og præget af intens stress eller stor sorg. Under mange operationer vises eksplicitte nærbilleder af blodige organer og kropsdele, der skæres op. I flere tilfælde dør patienter under eller efter operationen.
De mange dramatiske scener udspiller sig imidlertid inden for rammerne af et velkendt serieunivers, hvor mange af scenerne midlertidigt forløses med humoristiske sidehistorier og adskillige romantiske og indviklede kærlighedsforhold. Det vurderes på den baggrund, at dvd'erne kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Dansk titel Greys Anatomy Season 15
Original titel Greys Anatomy Season 15
Instruktør Shonda Rhimes
Produktionsland USA
Produktionsselskab The Walt Disney Company Nordic (dvd)
Dansk distribution Walt Disney Company Nordic (dvd)
Vurderingsdato 03.10.2019
Synopsis Romantikken udfolder sig på uventede måder, når lægen ”Teddy” Altman vender tilbage i en eksplosiv trekantsaffære. Og dramaet fortsætter, da en storm rammer Seattle, så strømmen går på Grey Sloan, og lægerne må kæmpe for at redde deres patienters liv, herunder Meredith, der desperat har brug for at nå frem til en patient, der skal hjertetransplanteres. Forvent det uventede i 25 episoder, der byder på nye forhold, ulykkelig kærlighed, nye attraktive læger og forviklinger så utrolige, som kun Greys hvide verden kan levere.