The Hunt

Craig Zobel, USA, 2020

89 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for børn fra 15 år
Vurdering Filmen indeholder mange scener med voldsomme og blodige overfald, forfølgelser, slåskampe, skyderier, mishandlinger og eksplosioner. Da scenerne er meget voldsomme og ekstremt blodige, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Dansk titel The Hunt
Original titel The Hunt
Instruktør Craig Zobel
Produktionsland USA
Produktionsselskab Universal Pictures
Dansk distribution United International Pictures
Vurderingsdato 11.03.2020
Dansk biografpremiere 08.04.2020
Synopsis Tolv fremmede vågner på et for dem helt ukendt sted...Hvordan og hvorfor de er havnet her, er der ingen af dem, der forstår og ved. Langsomt går det dog op for dem, at der er meget små chancer for, at de slipper derfra med livet i behold! En gruppe superrige - 'the hunters' - har udvalgt netop de tolv til at indgå som jagtbytte i en fælles planlagt, makaber selskabsleg.
"The Hunt" er en moderne, satirisk og provokerende thriller, der har vakt stor opmærksomhed verden over. Filmen er baseret på Richard Connells novella ‘The Most Dangerous Game” fra 1924.
Jason Blum fra Blumhouse Productions (Get Out, Purge 1-2.3) har sammen med skaberen af HBO-serien "Watchmen" Damon Lindelof produceret, og Damon Lindelof og Nick Cuse har skrevet manuskriptet. Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers) er instruktør på ”The Hunt”.