Paw Patrol - Superfilmen

Cal Brunker, USA, 2023

87 min.

Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Filmen har en varm og venlig grundstemning, som dog jævnligt brydes af dramatiske scener med f.eks. brand, eksplosioner, meteornedslag og actionfyldte redningsaktioner. Derudover har filmens skurk et mørk tilholdssted, hvor en af hovedkaraktererne på et tidspunkt befinder sig alene. Da filmen udspiller sig i et trygt og genkendeligt animeret univers, figurerne er handlekraftige og ingen hovedfigurer kommer til skade, vurderes det, at filmen ikke kan virke skræmmende på børn.
Dansk titel Paw Patrol - Superfilmen
Original titel Paw Patrol - The Mighty Movie
Instruktør Cal Brunker
Produktionsland USA
Produktionsselskab Paramount Animation
Dansk distribution United International Pictures
Vurderingsdato 09.09.2023
Dansk biografpremiere 28.09.2023
Synopsis Familiefilmen 'Paw Patrol 2' er efterfølgeren til Paw Patrol: Filmen fra 2021, som var den første biograffilm om de modige hunde kendt fra tv-serien 'Paw Patrol'.

Denne gang lander et magisk meteorstyrt i Adventure City, hvilket giver PAW Patrol-hvalpene superkræfter og forvandler dem til The Mighty Pups.

For holdets mindste medlem, Skye, er de nye kræfter en drøm, der er gået i opfyldelse.

Men hvalpenes ærkerival Humdinger har udtænkt en ny, skummel plan og flygter fra fængslet. Sammen med den gale, meteorbesatte videnskabskvinde Victoria Vance vil han nemlig stjæle superkræfterne og gøre sig selv til en superskurk.

Det er nu op til Mighty Pups at stoppe skurkene og redde Adventure City før det er for sent. Og Skye lærer, at selv den mindste hvalp kan gøre den største forskel.