En Grimm historie

Steven E. Gordon, , 2009

71 min.DVD/Blu-ray/VOD filmU/SpillefilmBørnefilm, Animation

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering DVDen har gennemgående en humoristisk og eventyrlig stemning, men indeholder også enkelte scener med en mere dramatisk og sørgelig stemning. I en scene dør en lille piges mor af sygdom. I en anden scene forfølges en pige af vrede indbyggere i en by. I en tredje scene forsøger en ond kvinde at dræbe en pige med bragende lynglimt fra et magisk spejl. Da hovedpersonerne ikke kommer noget til, og historien foregår i et animeret eventyrunivers, vurderes det, at DVDen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn under 7 år.
Dansk titel En Grimm historie
Original titel Happily N'Ever After
Instruktør Steven E. Gordon
Produktionsselskab Kickstart Productions
Dansk distribution Scanbox Entertainment Danmark A/S
Vurderingsdato 20.12.2010
Synopsis Den er helt gal i Eventyrland. Snehvide er travlt optaget af at hænge ud med sine veninder Rødhætte, Guldlok og Little Bo Peep, og derfor ser hun ikke katastrofen, der truer Eventyrland. Snehvides far skal nemlig giftes med den onde og udspekulerede heks Lady Vain. Og når Lady Vain er blevet dronning af Eventyrland, vil hun overtage magten og gøre alle andres liv til et eventyrligt helvede.

Kan Snehvide - med lidt hjælp fra De tre små grise og De syv dværge - nå at forhindre katastrofen, før det er for sent i denne morsomme og uimodståelige gendigtning af eventyrenes ABC.