The Heartbreak Kid

Bobby Farrelly, Peter Farrelly, USA, 2007

116 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Vurdering Filmen har en let og humoristisk grundtone. Der indgår dog en sexscene og enkelte scener med slåskampe, der kan virke voldsomme på de yngste. Da disse indslag i filmen er korte og, idet ingen ses komme til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Dansk titel The Heartbreak Kid
Original titel The Heartbreak Kid
Instruktør Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Producer Ted Field, Bradley Thomas, John Davis
Produktionsland USA
Produktionsselskaber Conundrum Entertainment
Dansk distribution United International Pictures
Tekniske data 3176, Widescreen
Vurderingsdato 19.10.2007
Dansk biografpremiere 26.10.2007
Synopsis Eddie har rundet de 40 uden at finde kærligheden, så da tilfældet bringer ham sammen med smukke Lila, kan han dårligt tro sit held. Det bliver til en kort romance, et hurtigt bryllup og så af sted på bryllupsrejse. Men de er ikke kommet langt, før Eddie opdager, at han egentlig ikke ved ret meget om Lila, og han må erkende, at hendes charmerende træk også kan være ret anstrengende. Hun er med andre ord helt anderledes end den ligefremme og søde Miranda, som han møder i baren, mens Lila har låst sig inde på værelset for at pleje en solskoldning. Og så fører det ene til det andet, mens Eddie febrilsk prøver at holde flere bolde i luften på én gang.
Comment Målgruppe: Voksne.
Filmen rummer ingen skræmmende scener, men flere scener med et erotisk indhold. Medierådet vurderer ikke disse scener som pornografiske, men gør opmærksom på, at scenerne ud fra en moralsk vurdering kan virke anstødelige. Læs uddybende betragtninger om Medierådets kriterier på www.medieraadet.dk.