De satans chefer 2

Sean Anders, USA, 2014

108 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har en humoristisk og let grundstemning med enkelte dramatiske scener, hvor hovedfigurer trues og er i fare. I én scene opstår der fx tumult på et kontor, og en mand banker hovedet voldsomt ned i et skrivebord, så han begynder at bløde i ansigtet. I en anden scene skydes en mand gentagende gange i en parkeringskælder, og endelig er der hen mod slutningen af filmen en dramatisk biljagt, hvor hovedfigurerne styrter ud over en bro i en forulykket bil. Da ingen af hovedfigurer kommer til skade, og da filmen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Dansk titel De satans chefer 2
Original titel Horrible Bosses 2
Instruktør Sean Anders
Produktionsland USA
Produktionsselskab Warner Bros.
Dansk distribution Filmcompagniet - SF Film, Warner og Twentieth Century Fox
Vurderingsdato 02.10.2014
Dansk biografpremiere 25.12.2014
Synopsis I 'De satans chefer' beslutter tre venner at myrde deres chefer.

For Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) og Dale (Charlie Day) er den eneste ting, der vil gøre hverdagen bare en lille smule mere udholdelig, at jorde deres uudholdelige chefer godt og grundigt.

En opsigelse er ikke en mulighed, så ved hjælp af lidt for mange drinks og lidt tvivlsom rådgivning fra en små-kriminel hustler, lægger de tre venner en kompliceret og tilsyneladende idiotsikker plan, der skal skaffe dem af med deres arbejdsgivere... en gang for alle.

Der er bare ét problem: selv de bedste planer er kun så idiotsikre, som hjernerne der lagde dem.