Spionen fra U.N.C.L.E.

Guy Ritchie, USA, 2015

116 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for børn fra 11 år
Vurdering Filmen har en dramatisk og spændingsfyldt grundstemning. Den indeholder en række dramatiske og voldsomme scener med skyderi, forfølgelser og biljagter, og hovedpersonerne er flere gange i overhængende fare. I én scene tortureres en mand i en stol, hvor han er fastspændt og får elektrisk stød. I en anden scene forulykker hovedpersonerne i et voldsomt bil- og motorcykeluheld. Da filmen har en positiv forløsning, og også indeholder en del humor og lethed, som virker distancerende i forhold til dramatikken, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Dansk titel Spionen fra U.N.C.L.E.
Original titel The Man from U.N.C.L.E.
Instruktør Guy Ritchie
Produktionsland USA,Storbritanien
Produktionsselskab Warner Bros.
Dansk distribution Warner Bros.
Vurderingsdato 27.07.2015
Dansk biografpremiere 03.09.2015
Synopsis Filmen 'Spionen fra U.N.C.L.E.' foregår 1963. Den kolde krig er på sit højeste, og forholdet mellem USA og Sovjetunionen er mildest talt kritisk.

Da den amerikanske CIA-agent, Napoleon Solo, hjælper datteren af en eks-nazist ud af Østberlin, sker det for næsen af den russiske KGB-agent, Illya Kuryakin.

Til begges store overraskelse krydses deres veje igen, da spionerne må arbejde sammen for at forhindre en kriminel organisation i at bygge deres egen atombombe. Samarbejde, god stil og snilde skal nu sikre verdensfreden.