Maze Runner: Infernoet

Wes Ball, USA, 2015

132 min.SpillefilmU/Spillefilm

Vurdering Tilladt for børn over 15 år
Begrundelse Filmen har en hektisk og angstpræget stemning. Den indeholder en række voldsomme scener med hovedfigurer der jages og angribes af aggressive zombier. Filmen benytter en række virkemidler fra gyser- og splattergenren, f.eks. udpenslede billeder af rådnende og deformerede kroppe, samt en meget voldsom lydside og chokeffekter. Da filmens hovedfigurer desuden befinder sig i en næsten konstant tilstand af alarmberedskab og livsfare, vurderes det at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Dansk titel Maze Runner: Infernoet
Original titel Maze Runner: The Scorch Trials
Instruktør Wes Ball
Produktionsland USA
Produktionsselskaber Gotham Group
Dansk distribution SF Studios
Vurderingsdato 26.08.2015
Dansk biografpremiere 10.09.2015
Synopsis I 'Maze Runner 2: Infernoet' vågner Thomas og de andre overlevende fra labyrinten til en ny og helt anderledes hverdag. Gruppen befinder sig nu i en aflukket bygning, hvor de tilbydes mad og nyt tøj.

Samtidig viser det sig, at der bor andre unge, som også har overlevet tilsvarende labyrinter, og som nu ser frem til en bedre fremtid. Men det går hurtigt op for Thomas, at der er noget helt galt, og at deres nye værter har skumle bagtanker.

Derfor igangsætter gruppen en flugt, der uheldigvis fører til endnu flere udfordringer i det golde, farefulde område kaldet Infernoet.