Paddington

Paul King, Frankrig, 2014

97 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dog en række dramatiske scener, med hovedfigurer der trues og havner i farefulde situationer. I en scene mister en bjørneunge sin far under et voldsomt uvejr. I en række scener ses en kynisk kvinde, der jager, bedøver eller slår mennesker, og truer med at dræbe hovedfigurer. Da dramatikken foregår indenfor en komisk ramme og da hovedfigurerne ved mod og fælles hjælp klarer vanskelighederne, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de mindste børn under 7 år.
Dansk titel Paddington
Original titel Paddington
Instruktør Paul King
Produktionsland Frankrig,Storbritanien
Produktionsselskab StudioCanal
Dansk distribution Filmcompagniet - SF Film, Warner og Twentieth Century Fox
Vurderingsdato 16.12.2014
Dansk biografpremiere 15.01.2015
Synopsis Familiefilmen 'Paddington' handler om den talende bjørn af samme navn, der rejser til London for at finde sig et nyt hjem.

Da han befinder sig alene på Paddington Station i storbyen begynder han at fortryde beslutningen, men heldigvis møder han familien Brown, der giver den lille bjørn husly.

Pattington elsker stadig at lave ballade, men familien holder alligevel af deres nye ven, og bedst som bjørnen tror, at alt er fryd og gammen, bliver han opdaget af en dyreudstopper, der øjner chancen for at få et ægte pragteksemplar til sin samling.