Pain & Gain

Michael Bay, USA, 2013

126 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for børn fra 15 år
Vurdering Filmen indeholder talrige scener med skyderier, forfølgelser, kampe, mord og mordforsøg. I en scene, der trækker på splattergenrens konventioner, ser man blandt andet en mand, der gentagne gange forsøges slås ihjel. Her ser man fra mandens point of view, hvordan en bil kører hen over hovedet på ham. I flere scener ser man blodige lig, og i en scene ser man også lig, der skal parteres. Selvom mange af scenerne har et humoristisk tilsnit, vurderes det alligevel, at filmen vil kunne virke skræmmende på de 11-12-årige. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Dansk titel Pain & Gain
Original titel Pain & Gain
Instruktør Michael Bay
Producent Michael Bay, Ian Bryce, Donald De Line
Produktionsland USA
Produktionsselskab Paramount Pictures
Dansk distribution United International Pictures
Dansk biografpremiere 05.09.2013
Synopsis En fitnesstræner og hans to bodybuilder-venner ser endelig lyset: De har lige så meget ret til at realisere den amerikanske drøm som enhver anden. Lige nu har Daniel Lugo især kig på, at de har mere ret til succesen end den ret ubehagelige forretningsmand Victor Kershaw, som han er personlig træner for, og hvis hemmeligheder han efterhånden kender. Så de beslutter at kidnappe ham og tvinge ham til at overdrage hele sin formue til dem. De tre venner har muligvis overset, at den plan kræver en smule talent.
Instruktøren Michael Bay er vendt tilbage til sit udgangspunkt i Miami, Florida, hvor han genfortæller den sande historie om Sun Gym-banden.