Smokin' Aces

Joe Carnahan, USA, 2007

109 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for børn over 15 år
Vurdering Filmen er fortalt i et meget højt tempo med en lang række voldsomme og særdeles blodige scener med skyderier, overfald, henrettelser og hensynsløs vold. I et par scener ses deltaljerede torturscener. Da store dele af filmen indeholder så voldsomme og blodige scener, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på unge under 15 år.
Dansk titel Smokin' Aces
Original titel Smokin' Aces
Instruktør Joe Carnahan
Producer Tim Bevan, Eric Fellner
Produktionsland USA,Storbritanien,Frankrig
Produktionsselskaber Working Title Films
Dansk distribution United International Pictures
Tekniske data 2982, Technicolor, Dolby digital stereo
Vurderingsdato 16.02.2007
Dansk biografpremiere 23.02.2007
Synopsis Tryllekunstneren Buddy "Aces" Israel overtrådte den tynde linje mellem at være mafiaens maskot til selv at være gangster. Og gjorde derved sin gamle "beskytter", Primo Sparazza, til sin dødsfjende.
Men lige nu sidder Buddy indespærret i sin luksuriøse penthouselejlighed på Nomad-kasinoet, mens hans advokat forhandler med FBI om straffrihed for hans vidneudsagn mod hans kontakter inden for den organiserede kriminalitet. Og lige nu ligger Sparazza for døden og udsender en kontrakt: 1.000.000 $ for at slå Aces ihjel og levere hans hjerte til Sparazza!
Mens FBI venter med at tage Buddy i deres varetægt til aftalen er i hus, er lejemordere fra nær og fjern på vej til hans skjulested i Lake Tahoe. Maskeringens mester Lazlo Soot, den hensynsløse torturekspert Pasquale Acosta, de psykopatiske Tremor-brødre og to glamourøse, kvindelige snigmordere. Nåh ja og så et par optimistiske dusørjægere, der vil have ham levende, inden helvede bryder løs. FBI-agenterne Messner og Carruthers aner ikke, hvad de har rodet sig ind i, da de sætter kurs mod Lake Tahoe for at beskytte deres interesser. For som altid, når Buddy "Aces" tryller med sine kort, kan man godt regne med, at det er et trick.