What's your number?

Mark Mylod, USA, 2011

106 min.SpillefilmU/Spillefilm

Aldersgrænse Tilladt for alle
Vurdering Filmen har en humoristisk grundtone og indeholder ingen skræmmende elementer. Den indeholder dog flere scener med seksualiseret sprog og seksuelle undertoner. Da de seksuelle referencer generelt har et komisk filter, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn og unge.
Dansk titel What's your number?
Original titel What's your number?
Instruktør Mark Mylod
Producent Beau Flynn, Tripp Vinson
Produktionsland USA
Produktionsselskab Contrafilm
Dansk distribution SF Studios, Filmcompagniet - SF Film, Warner og Twentieth Century Fox
Dansk biografpremiere 27.10.2011
Synopsis Da Ally Darling læser en artikel, der advarer om, at folk, som har været sammen med 20 partnere eller flere, vil få svært ved at finde ægte kærlighed, sætter hun sig for at finde den bedste "ex" i sit liv - koste hvad det vil.
Ally er en original, moderne heltinde. Hun er klog, attraktiv, sjov og romantisk ¿ en ung kvinde, som prøver at finde ud af, hvem hun virkelig er, og hvem hun skal være sammen med. Inspirationen til at afsøge de tidligere kærester kommer fra artiklen, men skyldes også at Ally er et sted i sit liv, hvor hun ikke har hverken den mand, det job eller det liv, hun havde forestillet sig. Hun er ved en skillevej, som får hende til at undre sig over, om hun mon har overset noget ¿ eller nogen ¿ i det sidste årti.