Into the Woods

Rob Marshall, USA, 2015

125 min.U/Spillefilm

Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Filmen har en dramatisk, men også humoristisk stemning. Den indeholder en række scener med eventyragtig dramatik i form af en vred kæmpe, en truende heks, en forklædt ulvemand mm. Flere scener omfatter de barske konsekvenser, der især findes i gamle eventyr: en prins blindes, en ulv sprættes op, en tå hugges af. Da disse elementer imidlertid kun omtales eller vises antydningsvis, og da hele filmen foregår i et urealistisk og til tider komisk eventyr/musical-univers, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Dansk titel Into the Woods
Original titel Into the Woods
Instruktør Rob Marshall
Produktionsland USA
Produktionsselskab Lucamar Productions
Dansk distribution Walt Disney Studios Motion Pictures, Denmark
Vurderingsdato 17.03.2015
Dansk biografpremiere 26.03.2015
Synopsis I 'Into the Woods' tilbyder en heks en bager og hans kone at hæve en gammel forbandelse, hun har lagt over dem.

Hvis de går ud i skoven og kommer tilbage med en ko så hvid som sne, en kappe så rød som blod, et hår så gyldent som korn og en en sko af guld, vil heksen opfylde deres højeste ønske og give dem et barn.

Bageren og hans kone bevæger sig derfor ud i skoven ganske uvidende om, at det selvsamme gør Askepot med sine gyldne sko, den lille Rødhætte, Jack og hans hvide ko samt en prins, der skal besøge den hårfagre Rapunzel.